4,3 / 5 uit 7 Trustpilot Reviews
4.3/5
Logo Tuindoekdeal.nl

Tuindoek, spandoek en tuinposters sinds 2013

Upload je eigen afbeelding of kijk in onze eigen grote afbeeldingen gallerij met hoge kwaliteit afbeeldingen, kies je thema om een tuin in een handomdraai een luxe, mooie, of landelijke uitstraling te geven. Maak je keuze door te beginnen met het uploaden van een afbeelding of kies een afbeelding uit de gallerij hier onder.

Beslis welke maat het tuindoek moet worden. je kunt volledig je eigen maat bestellen, wil je toch een compleet ander formaat dan kun je terecht bij onze klantenservice. Je hebt de keuze in verschillende tuinposter afwerkingen zoals omzomen met ringen om de 30 of 50cm of met een tunnelzoom, dit kost niets extra’s.

Als het tuindoek helemaal naar wens is samengesteld en je hebt je keuzes gemaakt, dan is de bestelling veilig te voltooien met de voor jou handigste betaalmethode. Daarnaast besteden wij veel zorg aan de kwaliteit, verzending en verpakking van je bestelling. Het tuindoek wordt altijd geleverd via onze vervoerder binnen 5 werkdagen. Je krijgt via e-mail een trackingcode toegestuurd zodat je altijd en overal je tuindoek kan volgen.

Jazeker dat kan! Elke mogelijke print en afbeelding kun je gelijk uploaden via onze uploader of later via je eigen dashboard . De afbeelding moet wel aan een bepaalde kwaliteit en resolutie voldoen. Wij controleren handmatig of de afbeelding geschikt is.
De manier waarop je je eigen tuindoek bevestigt, hangt af of je er zelf een frame voor gemaakt hebt. Als je kiest voor het aanbrengen van ogen in het tuindoek, kun je het tuindoek ophangen met spanelastieken (elastiek haken), touw, elastiekkoord of schroeven. De meest mooie en luxe manier manier om je tuindoek op te hangen is om dat met behulp van een eigen (houten) frame te doen. Met spanelastieken krijgt u een strak resultaat.
Tuindoekdeal accepteert betaling via Ideal, creditcard, Bancontact, Klarna, PayPal of Apple Pay. Zodra de betaling binnen is beginnen wij direct aan je tuindoek of canvas. Na het plaatsen van je bestelling starten we de productie.
Het tuindoek is geschikt voor buiten in je tuin. Het tuindoek wordt bedrukt met hoogwaardige inkten die tegen alle soorten weertypen zoals regen, wind, sneeuw en zonlicht kunnen. Het tuindoek wordt gemaakt van stevig 500gr/m2 PVC Vinyl zeil, zodat het vouwloos en strak kan worden opgehangen. De ogen zijn van aluminium en roesten niet. De spanelastieken kunnen jaren mee, zijn gecoat en bestand tegen alle weersinvloeden.
De positionering van de bevestigings ogen in het tuindoek is altijd 2 cm vanuit de buitenzijde en hebben een diameter van 15 mm. Standaard worden er ogen toegepast om de 30 cm of 50 cm voor maximale stevigheid. Je kunt hiervoor kiezen tijdens het kiezen van het product.
In onze galerij hebben wij tal van foto’s die je kunt kiezen voor op je tuindoek of canvas. Wij blijven foto’s toevoegen en daardoor is onze galerij heel divers, maak van je tuin een Egyptische oase of fleur hem op met een ultiem bloemencorso. Tuindoekdeal heeft van alles wat, en heel makkelijk te kiezen in onze eigen galerij. Alle foto’s zijn gratis en kunnen in verschillende formaten worden uitgekozen.
Nadat de bestelling en de digitale foto(’s) zijn ontvangen en wij hebben de betaling op onze rekening staan, beginnen wij direct met het maken van het tuindoek of canvas, wij hanteren een productie en levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Een bezorger brengt het zo snel mogelijk aan huis. Mocht de bezorger om een of andere reden de bestelling de eerste keer niet aan kunnen bieden, dan wordt de bestelling de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Indien de bezorger voor de tweede keer de bestelling niet kan afleveren, dan kun je de bestelling afhalen bij het dichtstbijzijnde distributiecentrum. Spanelastieken worden geleverd binnen 2 werkdagen! Canvas wordt vaak geleverd binnen 3 werkdagen.

Wij hanteren maten met tussensprongen van 10 centimeter en het grootst mogelijk formaat is 200x200cm.

De mooiste afdrukken op tuindoek en canvas krijg je met een kleurenfoto, maar zwart/wit levert vaak ook een heel luxe resultaat op. Als het nodig is zullen wij, na overleg, de foto bewerken of bijsnijden. Voor het aanleveren van digitaal fotomateriaal is het heel belangrijk dat de resolutie van de foto hoog is en kwalitatief goed voor vergroting. Een ideale grootte is 1200×1600 pixels of hoger. Tuindoekdeal accepteert digitale foto’s via onze automatische upload op de webshop op uw dashboard of via email. Je aangeleverde foto’s worden altijd door ons team beoordeelt op kwaliteit. Als je foto niet aan de eisen voldoet, dan stellen wij je direct op de hoogte en geven wij advies. Hoe beter je aangeleverde foto is, hoe beter het resultaat van het tuindoek of canvas!

Veel van onze producten worden persoonlijk door jou gemaakt met het uploaden van je eigen afbeelding. Deze producten kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Heb je een ander niet persoonlijk artikel besteld? Als een product niet voldoet aan je verwachtingen, mag je deze binnen 14 dagen retourneren naar het volgende adres: Techniekstraat 28, 4538BW Terneuzen. De geretourneerde producten moeten in hun originele verpakking zitten en mogen niet aangepast of beschadigd zijn. Ook moeten de originele verpakking en eventuele accessoires onderdeel zijn van de retour.

De retourkosten zijn voor onze rekening. In Nederland heeft PostNL 3000 locaties, via de locatiewijzer op hun website kun je de dichtstbijzijnde PostNL locatie vinden. Vergeet niet om een retourbewijs te vragen!

Extra hulp nodig bij het bestellen van een tuindoek of tuinposter?

Contacteer onze klantenservice

We geven je graag extra advies of beantwoorden al je vragen. Onze klantenservice is het best bereikbaar via e-mail. Zo kunnen we de vraag goed beoordelen en je het beste antwoord geven.