4,3 / 5 uit 7 Trustpilot Reviews
4.3/5
Logo Tuindoekdeal.nl

Tuindoek, spandoek en tuinposters sinds 2013

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Let op, dit geldt niet op gepersonaliseerde producten.

Je hebt na annulering nogmaals 30 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen 6.95 per pakket uit Nederland, en 7.95 voor een pakket uit België. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je het artikel retourneren via de knop in je besteloverzicht. Wij zullen vervolgens een retourlabel toezenden en het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na afhandeling van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het artikel en/of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je bestelling ruilen? Geef dit van tevoren aan ons door. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@tuindoekdeal.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog te wijzigen.

Meer ontdekken? Bekijk de meest gestelde vragen hier